Despre serii vizionate și recenzii

Sâmbătă, 11 iulie, 11:15
Postat de Bogdanovix
Salutare, scriu această înștiințare pentru cei cu adevărat pasionați de lumea anime și care au un cuvânt de zis.

Am implementat zilele acestea o serie de noi funcționalități. Prima din ele era deja pe site de câteva zile - opțiunea de a marca o serie ca fiind vizionată. Astfel, la finalul fiecărei serii sau pe pagina ei de prezentare va apărea un semn pe care puteți apăsa pentru a marca seria ca fiind vizionată. Această funcționalitate ia treptat din greutatea episoadelor vizionate, ajutând persoanele care vor să țină o listă a seriilor vizionate pe site în evidență sau să o arate prietenilor.

A doua opțiune, și cea mai incitantă, e cea de a lăsa o recenzie pe site. Această recenzie ar trebui să fie una complexă și care să acopere multe aspecte ale seriei, în limitele unei rigori mult mai aspre decât cea de la comentarii.

De aceea cei care lasă recenzii sunt rugați să o facă cu mult bun simț și cât mai corect gramatical. Cei care vor modera recenziile vor putea lăsa un feedback pentru ca persoana în cauză să se poată corecta. Recenziile acceptate aduc cu sine insigne și puncte bonus pentru scorul de activitate.

Pentru a putea lăsa o recenzie e nevoie ca persoana în cauză să aibă cel puțin jumătate din episoadele seriei marcate ca vizionate și seria să fie completă sau să aibă măcar 100 de episoade pe site.

În timp ne vom folosi de rubricile recenziilor pentru a oferi sugestii mai complexe utilizatorilor și pentru a-i ajuta să-și facă o idee mai bună ce serii trebuie urmărite.

Așteptăm păreri, sugestii, comentarii.

Distracție plăcută.

Lasă un comentariu!

Dacă nu lași comentarii relevante, îți vor fi șterse și vei pierde puncte.

Mulţumiri: (la ora )

Membri care au mulţumit:

Fani anonimi:

Nu sunt comentarii. Nu vrei să fii tu primul?

Comentarii:

- # - comentariu neaprobat
voturi
Episoade anunţate
17 ianuarie, 08:00
Anunţat de
17 ianuarie, 14:00
Anunţat de
18 ianuarie
Anunţat de
19 ianuarie, 12:00
Anunţat de
20 ianuarie, 15:00
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
63
23
18

Encoding
110
21
20

Editare
1
1

Verificare
79
31
23

Hall of fame
Loading...
Page generated in 0,11637 seconds.